NIEUW

Dweilset POWER CLEAN met 2x overtrek micro duo

Artikelnummer: 55516

€ 44,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Snel en grondig reinigen met de nieuwe dweilset POWER CLEAN met twee micro duo overtrekken

Vooral voor een grondige reiniging van grote vloeroppervlakken zijn effectieve schoonmaakartikelen van belang. De uitgebreide dweilset POWER CLEAN van Leifheit onderscheidt zich onder andere door de innovatieve CleanBlade-technologie in combinatie met de micro duo wisserovertrek en een uitwringsysteem. Perfect voor harde vloeren zoals tegels of laminaat.

De voordelen op een rij

Bevat
POWER CLEAN dweilmop met stalen steel 2x micro duo mopovertrek emmer van 10 liter Perszeef
Lengte steel
148 cm
Breedte mop
33 cm
Grondige reiniging in één veeg
Combinatie van CleanBlades en micro duo

De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

Voor het snel en efficiënt reinigen van grote vloeroppervlakken zijn innovatieve wissystemen zoals het POWER CLEAN-reinigingssysteem zeer behulpzaam. De grote dweil set met 2 vervangende micro duo overtrekken van Leifheit is geschikt voor alle harde vloeren zoals tegels of laminaat. De bodemplaat beschikt over de innovatieve CleanBlade-technologie. Achter elkaar geplaatste reinigingsplaten zorgen samen met de micro duo wisserovertrek voor schone resultaten bij elke haal met de wisser. Het vuil wordt losgemaakt van de vloer en in één beweging door de microvezels opgenomen. Voor hygiënisch schone vloeren zorgt de 2-vezel-combinatie van de micro duo wisserovertrek met vezels in reliëf. De Leifheit dweil set POWER CLEAN bevat 2 vervangende micro duo overtrekken die vooral bij grote oppervlakken van pas komen. In de functionele set bevindt zich daarnaast de handige POWER CLEAN schoonmaakemmer M met een capaciteit van 6 liter en de POWER CLEAN uitperszeef M, waarmee het uitpersen met 18% wordt verbeterd.* Deze onderdelen van de set resulteren in een perfect uitperssysteem zonder bukken en handen in het schoonmaakwater. De bodemplaat van de vloerwisser kan dankzij het grote voetpedaal en het gepatenteerde ontgrendelingsmechanisme staand worden ontgrendeld. Door de wisbreedte van 33 cm zijn grote vloeroppervlakken snel weer schoon. De sterke stalen steel van 148 cm bevordert rechtop wissen en moeilijk bereikbare plaatsen kunnen dankzij het plat afbuigbare 360°-draaibare scharnier ook makkelijk worden gereinigd. De overtrek kan door het insteeksysteem met klittenband heel makkelijk worden aangebracht en net zo makkelijk weer worden verwijderd na het schoonmaken. De emmer POWER CLEAN heeft een gewelfde gietopening waarmee morsen bij het leeggieten verleden tijd is. Na het gebruik neemt de compacte schoonmaakemmer weinig plaats in. Door het Click-systeem is de stalen steel bovendien compatibel met veel andere schoonmaakartikelen en wissers van Leifheit. Als er meer water nodig is voor het schoonmaken kan de zeef makkelijk van de emmer worden gehaald. Zo wordt het gebruiksvolume verhoogd tot wel 10 liter. * in vergelijking met uitpersen van de wisserovertrek in het Leifheit Combi Systeem (tot 2024), bevestigd door Leifheit laboratoriumtest.
  • Innovatieve technologie van CleanBlades en micro duo wisserovertrek voor stralend schone vloeren
  • Uitgebreide POWER CLEAN dweil set met 2 vervangende micro duo overtrekken, schoonmaakemmer POWER CLEAN met 6 liter gebruiksvolume (10 liter vulvolume) en bijbehorende uitperszeef POWER CLEAN
  • Vloeren worden hygiënisch schoon met micro duo wisserovertrek: verwijdert tot 99% van de virussen en bacteriën.* * met gemodificeerd vacciniavirus Ankara en Staphylococcus aureus-bacterie met micro duo-overtrek en water (watertemperatuur 35˚C)
  • Micro duo wisserovertrekken van duurzaam materiaal: microvezels geschikt om 200 keer te wassen in de machine op 60°.
  • Comfortabel en gecontroleerd uitpersen van de wisserovertrek zonder bukken en handen in het vuile water
  • Sterke stalen steel met anti-slipdop en ergonomische werklengte van 148 cm
  • 360°-draaischarnier kan plat worden gebogen om ook moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken.
  • Makkelijk bevestigen en verwijderen van de wisserovertrek door insteeksysteem met klittenband
  • Gepatenteerd ontgrendelingsmechanisme met groot, praktisch voetpedaal
  • Door het Click-systeem te combineren met veel producten uit het Leifheit-assortiment

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Awards en Certificaten

320Wx320H_2963e22ebfe8ed11ab0957868f735c89.jpg

Beoordelingen