NIEUW

BESTSELLER

Droogrek Pegasus 180 Solid Black

Artikelnummer: 87027

€ 57,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Modebewust in trendy zwart en antraciet: wasrek Pegasus 180 Solid Black voor groot wasgoed 

Dit wasrek wordt een hippe blikvanger in elk interieur. De Pegasus 180 Solid Black in elegant zwart-antraciet past in elk modern huis. Bovendien is het Leifheit wasrek zwart zeer geschikt voor lange en grote stukken wasgoed.

De voordelen op een rij

Droge lengte
18m
Wasmachinelading
2
Afmetingen
87 x 157 x 66 cm
Gewicht
3,8 kg

De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

Een combinatie van bewezen kwaliteit, stabiliteit en een trendy design: dat kenmerkt het Leifheit wasrek in zwart-antraciet uit de „Black Diamond-serie“. Het stijlvolle Pegasus 180 Solid Black wasdroogrek in effen zwart heeft alle eigenschappen die een verplaatsbaar staand wasrek nodig heeft. Met de parallelle poten kan het wasrekje van Leifheit binnenshuis, op het balkon of in de buitenlucht stabiel worden neergezet. Bovendien heeft de Pegasus 180 een grote drooglengte van 18 meter waardoor er voldoende ruimte is voor het ophangen van ongeveer twee wasmachineladingen. Waar hij ook staat: het zwarte droogrek blijft een stijlvolle blikvanger. De lengte van de lijnen is heel geschikt voor stukken wasgoed met grote afmetingen zoals badhanddoeken, beddengoed of broeken. De zijdelings uitklapbare vleugels hebben een hoogte van 105 cm, waardoor het wasgoed de grond niet meer raakt. Daarnaast beschikt het moderne zwarte droogrek van Leifheit ook over twee houders voor kleine onderdelen om snel sokken of vaatdoeken zonder wasknijpers op te kunnen hangen. Door de inklapbare poten en zijvleugels kan de Pegasus 180 Solid Black na het drogen weer makkelijk worden ingeklapt. De speciale poedercoating in zwart-antraciet zorgt voor een duurzame bescherming tegen roest.
  • Wasrek Pegasus 180 Solid Black in elegante “BLACK DIAMOND” zwart-antraciet-combinatie
  • Parallel geconstrueerde poten om overal stabiel te staan
  • Zijvleugels met een hoogte van 105 cm voor grote, brede stukken wasgoed
  • De zwart-antraciete zijvleugels zijn makkelijk inklapbaar voor ruimtebesparend opbergen
  • Wasrek zwart van Leifheit met 2 houders voor kleine onderdelen, om zonder wasknijpers snel klein wasgoed zoals sokken of slips op te hangen
  • De drooglengte van 18 m van de Pegasus 180 Solid Black biedt voldoende oppervlak om de was te drogen

Sets & Accessoires

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 5 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Awards en Certificaten

320Wx320H_8cf180296c0ff3dd6649e42c8c49161f.jpg

Beoordelingen