Vloerwisser POWER CLEAN M micro duo Telescope

Artikelnummer: 55512

€ 29,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Staande schoonmaakroutines met de vloerwisser POWER CLEAN M micro duo Telescope

Door de individueel instelbare lengte van de Leifheit vloerwisser uit de POWER CLEAN serie met lange telescoopsteel en micro duo wisserovertrek is ergonomisch schoonmaken mogelijk. Dankzij de sterke staalconstructie ligt de vloerwisser POWER CLEAN M micro duo Telescope goed in de hand.

De voordelen op een rij

Lengte handvat
88 cm tot 145 cm
Mopovertrek
micro duo
Grondig door
Combinatie CleanBlades en micro duo
Veegbreedte
33 cm

De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

Wie op zoek is naar een alleskunner kan de Leifheit vloerwisser met telescoopsteel uit het POWER CLEAN wissersysteem kopen. Alle harde vloeren worden in een oogwenk weer schoon. De combinatie van de CleanBlade reinigingsbladen en de micro duo wisserovertrek zorgen voor een zeer effectieve reiniging. Vuil wordt grondig van de vloer verwijderd en direct opgenomen door de microvezels van de wisserovertrek. Bovendien zorgt de 2-vezel-combinatie van de micro duo-overtrek voor een grondige reiniging. Dit maakt hem ook zeer geschikt als vloerwisser voor de badkamer. De reinigingsbladen van de Leifheit dweil, de zogenaamde CleanBlades, ondersteunen de wisserovertrek en zorgen bij elke wisbeweging voor een grondig resultaat. De wisserovertrek is tot 200 keer wasbaar, waardoor hij heel handig en duurzaam is. De vloertrekker POWER CLEAN M micro duo Telescope is voorzien van een sterke stalen steel voor krachtig wissen. Bovendien heeft hij een vlak buigbare 360°-draaischarnier om in golvende lijnen te kunnen wissen. Moeilijk bereikbare plaatsen zijn daarom geen probleem. Door de wisbreedte van 33 cm zijn ook grote vloeroppervlakken snel weer schoon. De telescopische handgreep van de Leifheit wisser kan individueel worden ingesteld van 88 cm tot 145 cm. Zo kan ergonomisch worden schoongemaakt. Bukken is ook niet meer nodig, want de bodemplaat kan staand worden ontgrendeld dankzij de grote voetknop met gepatenteerd ontgrendelingsmechanisme. Als ook het uitspoelen en uitwringen helemaal zonder bukken of zonder handen in het vuile water moet gebeuren is dit ook mogelijk: de bodemwisser POWER CLEAN M micro duo Telescope is compatibel met de POWER CLEAN emmer en uitperszeef. Bovendien kan de telescoopsteel nog met veel meer Leifheit-producten met Click-systeem worden gecombineerd.
  • Innovatieve combinatie van CleanBlades en micro duo wisserovertrek voor een schoon resultaat
  • Duurzame overtrek: tot 200 keer wasbaar op 60 °C
  • Hygiënische reiniging met micro duo wisserovertrek: verwijdert tot 99% van de virussen en bacteriën* ** Getest met gemodificeerd vacciniavirus Ankara en Staphylococcus aureus-bacterie met Micro Duo-overtrek en water (watertemperatuur 35˚C)
  • Met plat buigbaar draaischarnier voor flexibel wissen; zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Vloerwisser met sterke Leifheit stok (van 88 cm tot 145 cm individueel instelbaar) en anti-slipdop
  • Insteeksysteem met klittenband voor eenvoudig bevestigen en verwijderen van de overtrek
  • Comfortabel uitwringen zonder bukken of handen in het vuile water in combinatie met apart verkrijgbare POWER CLEAN emmer en uitperszeef
  • Grote, comfortabel voetknop met gepatenteerd ontgrendelingsmechanisme
  • Combineerbaar met veel andere producten met Leifheit Click-systeem

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen