Vloerwisser POWER CLEAN M micro duo

Artikelnummer: 55511

€ 24,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Grondig schone resultaten met de vloerwisser POWER CLEAN M micro duo van Leifheit

De innovatieve CleanBlade-technologie onderscheidt zich door achter elkaar geplaatste schoonmaakbladen in combinatie met de micro duo wisserovertrek. Deze noviteit maakt de Leifheit vloerwisser uit de POWER CLEAN serie een allrounder voor harde vloeren.

De voordelen op een rij

Bevat
Vloermop met stalen steel micro duo mopovertrek
Lengte steel
140 cm
Breedte mop
33 cm
Grondig door
Combinatie van CleanBlades en micro duo

De voordelen

tile
tile
tile
tile

Meer informatie

Vooral voor de reiniging van verschillende vloeroppervlakken zoals tegels of laminaat is een universeel wissysteem gewenst. In dat geval is het aan te raden om de Leifheit vloerwisser POWER CLEAN M micro duo te kopen. Wie kiest voor deze allrounder, kan harde vloeren snel en effectief reinigen. Hiervoor zorgt de innovatieve samenwerking tussen CleanBlade-reinigingsbladen en de Leifheit micro duo wisserovertrek. Het vuil wordt goed losgemaakt en vervolgens direct opgenomen door de microvezels. Het micro duo wisserovertrek is uitgerust met een combinatie van 2 vezels. De in reliëf geplaatste vezels zorgen zo voor grondige schone vloeren. De reinigingskracht wordt nog versterkt door de achter elkaar geplaatste reinigingsbladen. Deze CleanBlades in de vloertrekker van Leifheit leveren in combinatie met de Leifheit micro duo wisserovertrek snel een onberispelijk resultaat. De wisserovertrek is duurzaam en gaat lang mee, omdat hij tot 200 keer op 60° in de wasmachine kan. Verder is de dweildoek POWER CLEAN M micro duo van Leifheit voorzien van een sterke stalen steel om krachtig mee te kunnen wissen. Met het plat buigbare 360°-draaischarnier is flexibel wissen in golvende lijnen mogelijk. Hierdoor zijn ook moeilijk bereikbare plaatsen geen probleem voor de vloertrekker van Leifheit. Door de wisbreedte van 33 cm zijn grote vloeroppervlakken snel te reinigen en omdat de POWER CLEAN wisser over een werklengte van in totaal 150 cm beschikt, kan rechtop worden gewerkt zonder te hoeven bukken. De bodemplaat kan staand worden ontgrendeld dankzij de grote voetknop met het gepatenteerde ontgrendelingsmechanisme. Wie ook zonder bukken wil uitspoelen of uitwringen, kan gebruikmaken van de compatibele POWER CLEAN emmer en uitperszeef van Leifheit. Beide producten zijn apart verkrijgbaar. Met deze constructie hoeven ook de handen niet meer in het vuile water te worden gedompeld. Door het Click-systeem kan de steel met nog veel meer producten uit het Leifheit-assortiment worden gecombineerd.
  • Innovatieve combinatie van CleanBlades en micro duo wisserovertrek voor een grondig schoon resultaat
  • Micro duo wisserovertrek van duurzame microvezels: kan tot 200 keer in de wasmachine op 60°
  • Hygiënische vloerreiniging met micro duo wisserovertrek: verwijdert tot 99% van de virussen en bacteriën.* * Getest met gemodificeerd vacciniavirus Ankara en Staphylococcus aureus-bacterie met Micro Duo-overtrek en water (watertemperatuur 35˚C)
  • 360°-draaibaar scharnier in plat afbuigbare constructie voor flexibel wissen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Sterke stalen steel van 140cm lang met anti-slipdop zorgt bij het wissen van de vloer voor een optimale werklengte van 150cm
  • Probleemloos aanbrengen en verwijderen van de wisserovertrek op de mop door insteeksysteem met klittenband
  • Gepatenteerd ontgrendelingsmechanisme met groot, comfortabel voetpedaal
  • Door het Click-systeem te combineren met veel meer Leifheit-producten
  • Comfortabel uitwringen zonder bukken of handen in het vuile water door gebruik van apart verkrijgbare POWER CLEAN emmer en uitperszeef

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen