Uitperszeef POWER CLEAN

Artikelnummer: 55514

€ 6,99

Leverbaar

Gratis verzending bij bestelling vanaf € 40!

Gratis retourneren binnen 30 dagen

Veilige transactie

Voor de beste restvochtigheid: uitperszeef POWER CLEAN van Leifheit kopen

Deze uitperszeef zorgt voor de juist vochtigheid in de wisserovertrek om harde vloeren zoals tegels of laminaat te reinigen. Dankzij het uitperssysteem kan comfortabel rechtop worden uitgeperst.

De voordelen op een rij

Openen van het scherm
schuin

De voordelen

tile
tile
tile

Meer informatie

In combinatie met een POWER CLEAN vloerwisser en emmer van Leifheit ontstaat met de uitperszeef een handig perssysteem. Hiermee kan de wisserovertrek worden uitgewrongen zonder dat de handen in aanraking komen met het vuile water en zonder bukken. De nieuw ontwikkelde zeefconstructie zorgt voor 18% beter uitpersen.* Zo kan de resterende vochtigheid in de vloerdoek voor alle soorten vloeren, zoals tegels of laminaat, in een handomdraai worden bepaald. De schuine zeefopening zorgt voor veel gebruiksgemak zonder knoeien. Ook het bevestigen van de Leifheit POWER CLEAN uitperszeef is eenvoudig: Erop zetten, vastklikken en starten met schoonmaken. De Leifheit pers zit stevig op de schoonmaakemmer en kan ook heel makkelijk worden verwijderd. * In vergelijking met het Leifheit Combi systeem (tot 2024); bevestigd door Leifheit laboratoriumtest.
  • Leifheit uitperszeef POWER CLEAN is een ideale upgrade voor de schoonmaakemmer POWER CLEAN
  • Grondiger en beter schoonmaakresultaat* dankzij de nieuwe constructie ** In vergelijking met het Leifheit Combi systeem (tot 2024); bevestigd door Leifheit laboratoriumtest
  • Wisserovertrek makkelijk zonder knoeien in de zeef zetten door de schuine zeefopening
  • Vastklikfunctie op dweilemmer met pers voor eenvoudige montage en demontage

Sets & Accessoires

Garantie

3 jaar fabrieksgarantie

Leifheit AG geeft 3 jaar garantie op dit product vanaf de aankoopdatum. Bestaande wettelijke garantierechten blijven onaangetast en het gebruik ervan is gratis. Klachten in het kader van de garantie moeten onmiddellijk na de ontdekking van een defect aan het product worden gemeld. Meer informatie over de beperkingen van de garantie vindt u hier: Garantievoorwaarden.

Als u vragen heeft over onze garantievoorwaarden, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.


info.nl@leifheit.com

Beoordelingen